Sikke nogle dage… først ældstebarnet, som igår faldt ned fra svævebanen i skolen, som resulterede i en hjernerystelse!

Så idag i børnehaven, hvor mindstebarnet havde et uheld med en trehjulet cykel, som resulterede i et hul i panden – eller en flænge om man vil! Den er 5 cm bred og helt dyb, ind til “skallen” som de siger på skadestuen!

Da både far og mor nåede frem til børnehaven, sender man ikke en ambulance, så det var med nuller i armene, og fuld fart på vognen.. vi kom hurtigt ind på skadestuen, hvor det søde personale var rigtig gode til at tage hensyn til Sami’s hospitals angst.. da de fik forbindingen af, som børnehave personalet havde lagt, kunne lægen hurtigt konstatere, at Sami skulle i fuld narkose, hvis de skulle have en chance for at lappe ham pænt sammen! Normalt vil de lokalebedøve, give patienten en lattergasmaske på, holde patienten stille og så sy det sammen.. men i Sami’s tilfælde er det så dybt, at der skal sys med dybe sting.. og samtidig sidder det ‘rent kosmetisk’ et super træls sted, så der skal også en plastikkirurg indover…

Sami blev kørt på børneafdelingen, hvor de sagde at han fortsat skulle faste så han ca 3 timer senere var klar til operationsstuen. Men da tiden næsten var gået, var der desværre blevet så travlt, at vi skulle vente yderligere 3-4 timer før de kunne få tid til Sami.. vi valgte at køre hjem i mellemtiden, for at få mest muligt ro! Men 2 min efter vi var kørt, blev vi ringet op, at de havde valgt og udskyde Sami til imorgen, hvor han så skal sendes til Svendborg!!

Nu putter de begge trygt og dejligt – og så er det med krydsede fingrer at vi imorgen køre mod Svendborg!