Det er slet ikke til at forstå hvor stærkt tiden flyver afsted… men hver dag gør denne lille skønhed mig mere og mere stolt.. han har sådan et fantastisk og omsorgsfuldt væsen… så kærlig, sød og godhjertet – mor er stolt! 

Vi har haft en træls bolig situation i 4 mdr nu, som laaangt om længe slutter på fredag! Og Sander har simpelthen klaret det så utroligt flot, trods han synes det hele har været tungt, træls og møghamrende hårdt. Til tider når Sander taler, kan man næsten komme til at glemme hvor “lille” han stadig er, fordi han udtrykker sig så flot og velformuleret.. og når han er ked af det, forsøger han at skjule det, så vi voksne ikke bliver bekymret.. Sander er en pleaser, en som så gerne vil gøre alt godt og alle glade! 

Det er her jeg tager mor-hatten på og bliver lidt bestemt… for det er min opgave at vise Sander, at han er MAX ELSKET på alle områder uanset om han viser os det ene eller det andet af sig selv.. det er min største ret som hans mor, at jeg uanset hvad han laver, kan elske ham ubetinget – præcis som en mor bør elske sine guldklumper! 

Kærlighed skal børn IKKE gøre sig fortjent til. ♡