Lige om ganske snart skal denne smukke kvinde Helle giftes, og jeg er hendes stylist.

Sammen med mine sædvanlige opgaver med ‘hår og makeup’, har jeg denne gang fået nogle lidt anderledes bonus opgaver.. jeg kan ikke røbe dem alle her, da de er fyldt med hemmeligheder…. men jeg har bl.a. fået til opgave, at hjælpe bruden med hendes smykker til den store dag.

Jeg har derfor kigget på rigtig mange smykker, før jeg fandt nogle super smukke øreringe fra Sif Jakobs, som heldigvis faldt 100% i brudens smag. Men så kom min store udfordring, da øreringene pludseligt var fuldstændig udsolgt i Odense og Kolding.. Jeg gik i panik, da jeg gerne ville have øreringene med hjem til bruden igår, hvor vi lige skulle mødes! ..så jeg ringede rundt til samtlige smykkeforretninger i Odense og Kolding, uden held.. men til sidst lykkedes det at finde de smukke øreringe i Vejle – så en kæmpe stor tak til Vibholm Guld og Sølv i Vejle, som fremskaffede et par smukke forgyldte creoler.. Min brud er GLAD! 🙌🏽

Rigtig dejlig lørdag til jer alle 💋