Hi Beautiful,

Forelskelse og kærlighed er måske nogle forskellige ting.. men disse to begreber kan sagtens beskrives som en inderlig følelse af hengivenhed.. og for mig også en form for respekt, som man har for et andet menneske.

For mig er kærlighed både det, men også meget andet..

Det, at kunne se hinanden i øjnene, og mærke varmen stige indeni… det, at nærhed giver følelsen af tryghed.. det, at man allerede mærker savnet til hinanden, før man overhovedet har sagt farvel.. det, at man ved første øjekast føler, at man aldrig har lyst til at fjerne blikket igen.. det, at tanken om at miste den anden gør så ondt indeni, at det er helt skræmmende..

Jeg har mødt den dejligste mand, som har fejet benene væk under mig.. det er ham som sætter et smil på mine læber, selvom han ikke er fysisk ved min side… det er ham som har givet mig sommerfugle i maven… og ro i mit sind..

I am head over heels in love with him, and I LOVE IT!

image