img_9899

Hi Beautiful,

Jeg bliver simpelthen nød til liiige at vende dette emne, da jeg tænker det er den bedste måde at besvare den tvivl nogle evt måtte have, på den manglende respons på henvendelser..!
..og jeg forsøger at skrive dette med så pæn en tone som muligt.

Jeg er som blogger selvfølgelig kæmpe fan af de sociale medier – no doubt! ..men indimellem er der nogle ting, som måske ikke ligefrem er 100% mig… f.eks.: hvad pokker skal vi bruge den der trælse “prik” funktion til!?!!
..altså jeg tænker egentlig mere – hvis du vil mig noget eller hvis du vil fortælle mig noget konkret, så spyt ud..! Og så er det da muligt, at du risikere og få et reelt respons – hvilket vel er hele pointen til at begynde med!!!?

…men “prikker” du til mig på Facebook – så kan du være 100% sikker på, at jeg fuldstændig ignorere dig, og tilmed finder dig en smule irriterende!

Meeen når det så er sagt…så er jeg virkelig heller ikke til lange kærlighedserklæringer med frække billeder af dig – som jeg btw IKKE kender! ..og jeg finder det absolut heller ikke tiltrækkende, hvis du sender billeder af dine dyre sager – huse, biler, “legetøj” m.m.

I am very flattered, but please don’t!

..og når det så er sagt, så tør jeg godt at røbe noget meget personligt for dig…

En forelskelse for mig vil ALDRIG starte med, hvilken bil du køre, hvilket hus du ejer, hvor mange rejser du tager på eller hvor mange penge der står på din bankkonto!
For mig vil kærligheden og interessen starte ved dig og din personlighed – du som er så unik, at du fanger min fulde opmærksomhed… dig som ved dit blik alene, får mit hjerte til at banke hurtigere og temperaturen i min krop til at stige… du som uden det fysiske nærvær kan bringe et smil frem på mine læber, bare fordi du er dig….

..og når først DU er den for mig – så er du IKKE i tvivl!

I dag sender jeg en masse kærlighed ud til DIG og alle dem som mangler lidt ekstra LOVE! 💋

image