Hey Beautiful,

Det er efterhånden længe siden, jeg personligt har skrevet noget på bloggen.. det skyldes flere forskellig ting… men i dag vil jeg gerne dele noget med dig! ..so here it comes:

Roden til alt ondt kan i mange tilfælde være ’sladder’… sladder hvor folk glemmer hvilken skade det kan medføre..

Eksempel på 1 fjer som bliver til 10 høns:
Har du nogensinde prøvet at lave den test, hvor man samler 20 personer, og hvor så nr 1 fortæller en historie til nr 2, og nr 2 fortæller videre til nr 3 osv… til sidst skal nr 20 fortælle historien højt – og 99,9% af gangene, ender den historie i noget være vrøvl! ..og i virkelighedens verden kan den historie ende som noget helt forfærdeligt..!
Jeg kan mærke at der er meget snak i omløb, som vedrøre C og jeg – så lad mig lige besvare 3 spørgsmål…

Er C og jeg gået fra hinanden?
Ja, det er korrekt – C og jeg danner ikke længere par.

Hvorfor?
Det er der flere private årsager til…
(nøgleordet i den sætning er “private”)

Hvorfor var I så sammen i onsdags?
Fordi vi er voksne mennesker, som udover at have været kærester, ligeledes har nogle fælles interesser, som vi er 100% enige i, at skulle kunne samarbejde omkring, som gode venner.

C og jeg har selvfølgelig haft nogle private ting, som ikke har gjort det hele lige nemt.. men sådan er det jo som oftest altid med ‘break ups.’.. Heldigvis er både C og jeg voksne mennesker, og lige nøjagtig derfor er vi fuldstændigt enige om, at vi sagtens kan samarbejde, være gode venner, tale sammen og omgås omkring bl.a fælles interesser, venner osv.

Love