Så er det blevet tid til månedens “Confession”:

image

Okay, jeg ved at der (må) være mange andre som har det på samme måde som jeg.. Det er jeg faktisk ikke i tvivl om at der er.. Jeg tror nemlig der på en måde kommer sådan et “soft spot” i vores moderhjerter, når vi får børn!! ..som gør at vi nærmest kan overtales til ALT, når vores smukbasser står spørgende og kigger på os med stoore hundeøjne…! Jeg har ’som du nok allerede har gættet’, det rigtig svært ved at sige nej – og endnu er det jo kun Sander! ..puha hvor jeg gruer for den dag hvor de 2 rotter sig sammen… ☺️

image

– Der er ganske vist også de mødre, som er bedre til at være konsekvente og fastholde et ‘nej’..! (Jeg er simpelthen bare ikke en af dem!)

Det er selvfølgelig ikke ved alle ting og i alle situationer at jeg har det sådan… meeen sådan mere i de situationer, hvor jeg tænker “hvad skade kan det gøre”…! F.eks. når Sander spørger på et lidt underligt tidspunkt (måske en lørdag/søndag formiddag), om han må få en hygge-skål.. Og vi ved jo allesammen godt, at sådan en hygge-skål IKKE består af gulerødder og bønner!! ..meeen hvad sker der ved det, tænker mutti. Det er jo hverken hver eller hveranden dag han spørger efter sådan en skål, det er måske nærmere 1 dag på 1 uge.. og det er jo ikke et halvt kilo slik han spørger efter, men bare lige en lille smule..

Jeg kan måske godt i første omgang sige ‘nej’, men i selv samme sekund, får jeg nærmest “dårlig samvittighed” og begynder at tænke over det…. og 30 sekunder senere har jeg sagt “okay så, men bare en LILLE skål”.

Eller en anden situation…
Jeg ved ikke hvor mange gange Jacob har sagt “og skat, nu skal du ikke gå ud og købe noget nyt legetøj til Sander, for han mangler IKKE noget, OG han skal lære at penge ikke vokser på træerne”! Og neej neeej selvfølgelig ikke.. Men kan jeg holde det!?!! 🙈 armen det er skrækkeligt, men jeg kan ganske enkelt ikke stå for de 2 basser…. 💙💙

Love //Katrine