Hi Beautiful,

Jeg elsker simpelthen denne tid på året – den er nemlig helt fantastisk.. ikke bare pga. sommer, sol, varme og selvfølgelig kolde drinks… nej men fordi, at der er SÅ meget kærlighed i luften, med alle de smukke og forelskede par, som i løbet af sommeren siger “ja” til hinanden.. 💕

I denne uge skal vores skønne venner Christina og Anders sige “ja” til hinanden i kirken.. og jeg har fået den kæmpe ære, at skulle style Christina på lørdag.. og jeg glæder mig helt ekstremt.. Det er simpelthen så stort, og meget specielt, når det er en brud som står ens hjerte nært.. Jeg er ubeskriveligt STOLT!

Igår var jeg oppe forbi søde Christina – vi havde lige et “kreativt møde”…. Og nu er Christina’s hår blevet super lækkert med en masse fine reflekser.. og så er det nemlig 100% klar til lørdagens tryllerier..

Prøv lige og se, hvor lækkert det er blevet.. 😍

 

[vidcore vid=”TgT6m7nM”]

image

image