Jeg har længe ønsket mig at kunne støtte, bidrage og gøre en forskel – med lidt mere end at donere et pengebeløb.
Jeg har besluttet mig for, at det skal være NU! Derfor har jeg slået mig sammen med min fantastiske frisør kollega Katharina Hein, hvor vi den 27 og 28 oktober 2018 tilbyder gratis klip til dem som ønsker at gøre en forskel for kræftramte, ved at donere deres hår til parykker. ♡

Bestil allerede din tid nu – men husk, der er begrænset tider, så det er “først til mølle princippet”. Tidsbestilling sker på tlf.: 26359612

Krav til donationshåret:
•Det afklippede donationshår skal være minimum 30 cm.
•Donationshåret må IKKE være kemisk behandlet, dvs. lysnet/farvet eller permanentet.
•Donationshåret skal være nyvasket og tørt ved ankomst til salonen.

Den 27 og 28 oktober står Katharina og jeg klar med saksen i salonen på Stationsvej 69 i Årslev.

DEL GERNE budskabet 🙏🏽

📷 Søren Hjelm Larsen