Rigtig mange kvinder kæmper med lavt selvværd.. og alt for mange kvinder ser ikke skønheden i dem selv, men ser i stedet kun “fejlene” og de ting som man altid selv er utilfreds med.. nogle kvinder mener ikke at de fra naturens side har været heldige… nogle kvinder har været ude for mobning… imens nogle kvinder har oplevet sygdom, vold eller måske en ulykke, som har gjort at de kæmper med deres udseende.. og ikke super mange kvinder ved præcis hvad de kan gøre for at afhjælpe den usikkerhed de har omkring dem selv.. eller også føler de ikke at deres egne hænder er skruet rigtigt på – at de evner og håndtere hår-grejet eller makeup penslerne.. 

Jeg synes det er hårdt for disse kvinder, uanset hvad deres usikkerhed skyldes… og hvis jeg kunne, tog jeg dem alle ind til selvtillid boost samtaler…… men det kan jeg jo selvfølgelig ikke! Men ikke desto mindre ønsker jeg at føle, at jeg kan hjælpe nogle kvinder – så jeg tilbyder ind imellem en gratis styling oplevelse.. en “oplevelse” fordi, det er en komplet oplevelse, som skal være skabt og håndteret helt rigtigt for at kunne bidrage med den selvtillid, som jeg ønsker at kvinderne i min styling stol skal ende ud med. 

Jeg elsker at ‘forvandle’ og specielt det, at give kvinder oplevelsen af “waauw”, når de ser sig selv i spejlet. 

Den reaktion som automatisk kommer hos rigtig mange, hvis ikke de fleste kvinder – fordi de ikke selv ved hvor smukke og fantastiske de selv er.

Men hvem skal have en styling oplevelse??? 

Jeg tror vi ALLE kender 1, som godt kunne have brug for et lille selvtillids boost… 

Jeg vil gerne give en styling (hår+makeup) oplevelse til en fantastisk kvinde – vil du hjælpe med at finde den rigtige??? Skriv i kommentarfeltet eller i en PB på Instagram eller facebook, med oplysninger på hvem du synes fortjener lidt forkælelse, så udtrækker jeg imorgen ‘mandag den 16. april’ den heldige. 💋