Hi Beautiful,

Noget af det vigtigste for mange af os kvinder når det kommer til vores udseende, kan vi vist sagtens blive enige om, er vores hår..

Det gælder i hvert fald også hos mig.. og jeg elsker langt smukt hår.. Så for mig personligt, hvis jeg skal have extensions, nu hvor mit eget hår ikke er så langt – er det super vigtigt for mig, at kvalitet og tykkelse er i top.

Jeg har med mine 13 års erfaring indenfor frisørfaget, efterhånden prøvet en del forskelligt når det kommer til extensions – og samtidig har jeg prøvet de forskellige metoder som, tape, clips, flette og med ringe.. og jeg har faktisk kun været fan af clips!

Extensions med clips er den eneste metode, som på ingen måder har skadet mit hår.. og jeg har meget kraftigt hår fra naturens side, så der skal alligevel en del til, for at gøre det skidt..!

..og samtidig er extensions med clips, den eneste metode, hvor jeg har kunne få extensions, som var kraftige nok til at blende ind i mit eget hår, så det syner naturligt!

For 2,5 år siden, stødte jeg tilfældigt på en youtube video, med de sødeste piger Mimi og Leyla, og deres lange smukke hår.. de havde som så mange andre, haft problemer med at finde smukke extensions..

..der er enormt stor efterspørgsel på smukke, tykke og sunde extensions, til overkommelige priser.. dette er ‘kort’ fortalt, hvorfor de besluttede sig for, at imødekomme denne store mangel – og har i dag et af verdens bedst sælgende brands indenfor hair extensions.

Udover, at søstrene Mimi og Leyla’s Luxy Hair Extensions er smukke, shiny og lækre sunde – så er de, næsten vigtigst af alt, tykke fra bund til spids.

De er super nemme at clip’se i sit eget hår.. og fås op til 220g – perfekt til piger med hår på tykkelse som mit! I love it!!

Lige nu kan du købe dine egne Luxy Hair Extensions til minus 30% (på udvalgte modeller).

Du finder dine Luxy Hair Extensions lige HER

Rabatkode: HELLO30

(Rabatkoden kan benyttes indtil den 18. Januar)

Skriv gerne for vejledning eller spørgsmål.. 💋

Dette er mig “før og efter” jeg har clip’set mine Luxy Hair Extensions i..

Love