Så er det i dag, at vi har taget hul på vores personlige nytårsfortsæt.. er du en af dem? Måske du har planlagt, ligesom de fleste med nytårsfortsæt for 2017, at det skal være året for mere motion eller vægttab.. 37% med nytårsfortsæt har et ønske om vægttab og 44%, vil gerne dyrke mere motion..

Vidste du….
at kun en lille fjerdedel af den danske befolkning har nytårsfortsæt? Måske er det for mange meget privat, at have nytårsfortsæt.. for udadtil skal vi helst syne som om, at vi har styr på alt vores shit.. det skal i hvert fald slet ikke fremstå som om, at der egentlig er noget vi har brug for at forbedre!
Men jeg tror på, at det bliver en smule mere “seriøst” og “vigtigt” for os selv, at stå ved et nytårsfortsæt, hvis vi har sagt det højt.. og hva’ fa’en, ingen er perfekte – så jeg er sikker på vi alle kan gribe i egen barm, se indad og blive bedre, dygtigere eller lykkeligere… om det så skal hedde nytårsfortsæt eller motivation, det er for sin vis ligegyldigt – vigtigst er, at man gør det for en selv, hvis man ønsker mere i livet..

Jeg har hidtil ikke lavet nytårsfortsæt og havde egentlig heller ikke tænkt videre over det inden nytår.. men jeg kan nu alligevel sagtens komme på et par ting, som skal være motivationsfaktorer for mit nye år..

– Jeg vil gerne gøre mere for at hjælpe andre.. det kan f.eks. være, at hjælpe andre til vægttab.. hjælpe andre til at lære, at elske sig selv mere.. og så vil jeg også meget gerne lave mere velgørenhedsarbejde.

– Jeg vil fokusere på, at stole på mine egne instinkter, og mærke efter, hvad der er godt for mig.. noget jeg hidtil ikke har været god til.

– Jeg vil også gerne blive endnu bedre til at tænke positivt – for jeg tror inderligt på, at der som oftest kan findes noget positivt eller måske endda lærerigt i alt.

– Sidst men bestemt ikke mindst, så vil jeg kæmpe for mine drømme! Jeg har det sidste år knoklet hårdt, for at realisere en andens drøm – og selvom jeg som en meget loyal person, hellere end gerne vil hjælpe andre, så er det mht arbejde, på tide at lægge noget energi i mine egne drømme.. og inden klokken slog midnat nytårs nat, kunne jeg allerede sige “check” til 2. punkt på min personlige drømmestige – det er såå fedt.. og det betyder for mig, at tiden er den helt rigtige og 2017 bliver fantastisk.. 😉

Love