Hi Beautiful,

Siden jeg røg ned med stress, har jeg ligeledes været hårdt ramt på fysikken.. hvilket har betydet, at jeg i flere uger har været “on/off” sengeliggende..

Jeg har ingen kræfter haft og mine muskler har gang på gang svigtet, så jeg har taget mig nogle gevaldigt skræmmende styrt..

Nu har jeg i samråd med Danmark’s absolut mest fantastiske personlige træner, lagt en slagplan for mig og min krop.. så nu står den på genoptræning og sammenlagt ca 6-8 måltider om dagen..

Når man som jeg havner i sådan en situation, så er det ekstremt vigtigt at man har 100% tillid til dem/den som skal hjælpe en på benene igen.. og det har jeg til Rui. Samtidig har jeg fuldt ud respekt for hans kompetencer og hans vurdering af min situation – hvor meget og hvor lidt jeg kan holde til, samt hvordan jeg atter kommer på benene, og gerne i en bedre form end ever!

I dag gav vi den gas… benene var absolut ikke pjattede med det, og jeg blev faktisk selv lidt forskrækket… men til gengæld erfarede vi nogle vigtige ting ift min videre træning – og det er jo rigtig godt. 💪🏽

Jeg elsker at anbefale fantastiske steder, mennesker og oplevelser til jer.. og jeg ved, at jeg før har nævnt det, men i dag skal I simpelthen have en ekstra positiv anbefaling 👉🏽 Rui Moreira og Sport & Health Club i Odense – check them out on Facebook. 👌🏽

Love

image