Hi Beautiful,

Har du styr på dit nytårs outfit?
Jeg venter stadig på min kjole, som skal komme med posten… og butikken den kommer fra, har ikke være så hurtige på svar tasterne som jeg gerne ønskede, så panikken er så småt begyndt at melde sig…….

What to do! “reserve dress, ja tak”

Imorges dukkede der en mail op fra Online Mode som tidligere har leveret smukke kjoler til mig.. så jeg gik da lige ind og fandt en backup kjole, hvis nu den anden ikke når frem.. Hos Online Mode afsender de nemlig i dag, så den skal (om GLS vil det) nok nå frem i tide.. 😉

Dagens anbefaling går derfor til Online Mode – hvor det i dag er sidste chance for at bestille med levering inden nytår.

Se mine favorit kjoler fra Online Mode:

//Blondekjole 379,-

//Challey kjole 349,-

//Millian kjole 499,-

//Sefiana kjole 379,-

//Ella kjole 399,-

Love